Înapoi

Clarificare privind procedura de atribuire pentru Servicii de realizare/mentenanță a website-ului dedicat mecanismelor financiare SEE și norvegian

Publicat in  27-06-2013

Întrebare: In legatura cu sistemul de hosting, in documentatia de atribuire se specifica doar "Sistemul de hosting al site-ului va realiza copii back-up zilnic pentru informația existenta, fiind disponibile în orice moment minimum 2 copii de rezerva. Pentru găzduire se va rezerva un spațiu de maxim 60 GB".
Va rugam sa clarificati daca prestatorul va fi si furnizor de servicii de gazduire pe perioada contractului, pe langa cele de dezvoltare si mentenanta, avand in vedere ca din caietul de sarcini nu reise acest lucru.

Raspuns: La pagina 11 a documentației publicate pe website-ul www.fonduri-ue.ro este menționat la cap. 2: OBIECTUL CONTRACTULUI:
• Prestatorul va realiza un nou website dedicat Granturilor SEE și norvegiene în România și va asigura mentenanța acestuia pe o perioadă de 3 ani. O parte dintre informații vor fi preluate de pe actualul site (www.eeagrants.ro). Website-ul va fi găzduit pe serverul aparținând Ministerului Fondurilor Europene.