Vizite proiecte Vizite proiecte

Înapoi

Vizite de monitorizare la doua din proiectele implementate în județele Covasna și Sibiu, prin intermediul Programului RO12

Punctul Național de Contact - Ministerul Fondurilor Europene împreună cu Operatorul de Program – Ministerul Culturii, au efectuat în perioada 17-18 noiembrie 2015 vizite de monitorizare la doua din proiectele implementate în județele Covasna și Sibiu, prin intermediul Programului RO12:

  • "Iniţiativă de patrimoniu – Muzeul vieții transilvănene" - localitatea Micloșoara (jud. Covasna). Proiectul are un buget de 1.142.157,78 Euro (grant 1.027.713,57Euro) si consta in restaurarea si transformarea castelului Kálnoky in centru muzeal, respectiv
  • "Centrul de interpretare a culturii tradiţionale Alma Vii – Restaurare şi refuncţionalizare a incintei fortificate". Proiectul are un buget de 1.726.252,22 Euro (grant 1.546.376,74 Euro) si consta in restaurarea fortificației Bisericii din localitatea Alma Vii (jud. Sibiu). 

Ambele proiecte au impact pozitiv asupra zonelor de implementare, nu înregistrează întârzieri și la final vor intra atât în circuitul cultural-turistic, cât și în rețeaua de cursuri de reconversie profesională.  
Detalii Proiecte: www.kalnoky.org; internet: http://www.mihaieminescutrust.ro
Site dedicat Programului RO12: http://www.fonduri-patrimoniu.ro
Operator de Program: Ministerul Culturii